Ros fra deltakere

Her er noen tilbakemeldinger vi har fått etter at deltakere har tatt ett av våre nettkurs:

“Takk for bra et kurs, jeg har ikke noe spesielt å utsette på det. Helt i starten syntes jeg det føltes litt rart med den digitale versjonen av kurset, men etter hvert som jeg ble vant til det så syntes jeg det var helt supert! Jeg er vanligvis typen som gjerne liker å være tilstede fysisk og høre på noen fortelle om det jeg skal lære. Kollegaen min syntes den praktiske delen var litt overflødig siden vi allerede hadde vært gjennom det meste på internett, mens jeg syntes det var flott å få bekreftet at jeg hadde fått med meg det meste, og det ble en slags repetisjon og terping hvor vi også kunne stille spørsmål. Jeg likte spesielt godt at vi ble satt til å gjøre HLR i tre minutter slik at vi kunne se hvor mye krefter det krever. Kursholder Dima var kjempeflink!

Definitivt det beste førstehjelpskurset jeg har vært på.”
Dima Fayad, Førstehjelperen Oslo, 7.desember 2021

Maja Øien
Amobility AS

Nettkurset til Førstehjelperen AS var nyttig, lærerikt og tydelig. Det pedagogiske opplegget med korte informative filmer med gode logiske forklaringer og repetisjonsspørsmål i form av quiz er en oppskrift på et perfekt nettkurs. Dette er et kurs alle burde ta, enten man jobber med barn og unge, har barn eller omgås mennesker. Kurset hadde en klar oppbygging, som gjorde det enkelt å få med seg innholdet på en sånn måte at man føler seg styrka og trygg etter gjennomført kurs. Som erfaren pedagog  gir jeg Førstehjelperen AS mine varmeste anbefalinger.”
Førstehjelperen Oslo, 23. september 2020
Jolanta Nylund
Drammen Realfagsskole Heltberg

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler. This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Les mer

Skroll til toppen