Smaksprøve førstehjelpskurs

Denne delen er bare en smaksprøve på vårt nye nettbaserte førstehjelpskurs. Det er teorien som er nettbasert, selve kurset er selvfølgelig et praktisk kurs der en trener på HLR og andre øvelser. Vi har laget denne smakebiten for at du skal kunne se hvordan det er for brukerne. Her er det bare 2 deler, mens hele kurset har mange flere. selv om det er flere deler kan det gjennomføres på ca. en time.

Kursets oppbygging

Video

Hver del av ekurset har en video på et par minutter, der innholdet i denne leksjonen blir vist og forklart.

Quiz

Etter videoen kommer en liten quiz på 2 – 4 spørsmål som skal besvares før en går videre. Quizzen er laget av en som har utviklet tester og pedagogiske hjelpemidler som brukes i utdanning innen andre områder. De har som mål å forsterke innholdet i videoen, og for å sikre at deltakeren får gjentatt de viktigste punktene flere ganger.

Ved fullført ekurs

Når ekurset er gjennomført, skal deltakeren skrive ut en bekreftelse. Denne skal tas med på den praktiske, og det er eneste måten instruktøren kan forsikre seg at deltakeren har gjennomført teorien. Ingen får delta på den praktiske delen uten å ha med bekreftelse, enten på papir, eller som bilde på mobiltelefonen. Vi håper du liker kurset, og vi hos Førstehjelperen ønsker deg et fint kurs. Ved å ta hele teoridelen online vil deltakerne ikke trenge å bruke tid klasserom med én av våre instruktører, men ta teorien når det måtte passe. Det er tilgjengelig hele døgnet i 3 måneder etter at man starter. For å få tilgang til hele kurset må du melde deg på et kurs. Da får du en registreringskode du bruker for å få tilgang til ekurset. Du kan melde deg på her. Vi håper du liker de smaksprøvene du ser her.

Er du beslutningstaker?

Dersom du er den personen som har ansvaret for at ansatte har tatt godkjent førstehjelpskurs vil du kunne få tilgang til hele online kurset slik at du er kjent med innholdet og måten det gjennomføres på. Send oss en epost men din kontaktinformasjon, og be om å få full tilgang. Du kan klikke her for å sende epost til oss.

Kurs Content

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler. This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.